Yes gelukt!!, je ontvangt zo de link in de inbox echter voordat je daarheen vliegt.. Ik heb nog een laatste cadeautje voor je, een exclusief aanbod !

Iets waardoor die Rebelse Vrouw in jou nog meer ruimte krijgt!

Ik help je ook graag met het verbeteren van je slaap, zelfvertrouwen, makkelijk loslaten en genieten op de meest moeiteloze en liefdevolle manier! Als je de Inner Bitch meer ruimte wil geven zijn er vele delen in jezelf die ECHT meer aandacht mogen krijgen. Vaak willen we dat wel, maar het doen is nog wel een dingetje. Dat is de reden dat ik de Feminine Power hypnosesessies heb gecreëerd.

Ik help je ook graag met het verbeteren van je slaap, zelfvertrouwen, makkelijk loslaten en genieten op de meest moeiteloze en liefdevolle manier! Als je de Inner Bitch meer ruimte wil geven zijn er vele delen in jezelf die ECHT meer aandacht mogen krijgen. Vaak willen we dat wel, maar het doen is nog wel een dingetje. Dat is de reden dat ik de Feminine Power hypnosesessies heb gecreëerd.

Let op: Deze aanbieding krijg je maar één maal te zien, sluit hem dus niet want de timer loopt door…

Het zijn in totaal vier audio’s met:

Slaapmutsje: Om gemakkelijker in en beter door te slapen

Makkelijk loslaten: Laat alle negatieve mensen, situaties, patronen en gedachten los. 

Selfesteem: het gevoel van zelfvertrouwen opzoeken en meer de ruimte geven 

Prioritise pleasure: Genot opzoeken in je eigen lijf zonder dat dit ingewikkeld of sensueel hoeft te zijn

En deze ontspannende hypnose sessies kun je hier via deze pagina, eenmalig met een flinke korting bestellen!

Omdat het mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te laten ervaren hoe lekker en makkelijk het kan zijn om, meer ruimte voor zichzelf  in te nemen op de meest moeiteloze en liefdevolle manier.

Zodat ze zich krachtiger, zelfverzekerder en vrijer voelen! 

Daarom geef ik je direct en ter introductie een korting van €20,- die je kunt besparen op mijn “Feminine Power Audio’s”. Ben je toe aan ultieme me-time? bestel deze feminine power audio’s dan nu van 37 euro voor slechts 17 euro!

**Let op: De aanbieding op deze pagina krijg je maar 1 keer te zien. Sluit deze pagina dus niet en bestel hier je Feminine Power Audio’s met 20 euro korting.

Wie is Mariëlle?

Ik ben Chemisch Technoloog en Oefentherapeut Cesar. Ik ben wetenschapper en yogaleraar, ik ben scheikunde docent en hypnotherapeut. Ik ben een denker en gevoelig.

Verwarrend, nee helemaal niet, dit is mijn grote kracht. Ik kan systematisch denken en toch verbinding houden met de mensen. 

Ik houd van overzicht, leg veel uit, maar ik hou ook van praktisch. 

Daarom ben ik ook zo blij met de hypnose technieken, deze geven de mogelijkheid om heel snel in een diepe ontspanning te komen en daar makkelijk op te ruimen in het brein. Wat mij betreft een win-win situatie!

Claim je Inner B*tch volop!

Een beetje rebellie in je leven geeft zoveel vrijheid, plezier en rust in je leven! 

Wie is Mariëlle?

Ik ben Chemisch Technoloog en Oefentherapeut Cesar. Ik ben wetenschapper en yogaleraar, ik ben scheikunde docent en hypnotherapeut. Ik ben een denker en gevoelig.

Verwarrend, nee helemaal niet, dit is mijn grote kracht. Ik kan systematisch denken en toch verbinding houden met de mensen. 

Ik houd van overzicht, leg veel uit, maar ik hou ook van praktisch. 

Daarom ben ik ook zo blij met de hypnose technieken, deze geven de mogelijkheid om heel snel in een diepe ontspanning te komen en daar makkelijk op te ruimen in het brein. Wat mij betreft een win-win situatie!

Claim je Inner B*tch volop!

Een beetje rebellie in je leven geeft zoveel vrijheid, plezier en rust in je leven!