HYPNOTHERAPIE

Hypnose voor meer empowerment, positiviteit en ontspanning

Herken je dit?

Je bent toe aan meer rust in je hoofd. Gewoon geen zeurende stemmetjes die de hele dag tegen je zeggen hoe druk je het wel niet hebt en dat je het nooit goed genoeg doet. Vervelende gedachten wil je kunnen loslaten, net als commentaar en emoties van anderen.

Je zou graag ’s avonds goed inslapen en ’s ochtends wakker worden met zin in de dag. De dag beginnen met energie en een positieve instelling.

Je zou zo graag assertiever willen zijn. ‘Nee’ durven zeggen zonder schuldgevoel. Voor je zelf durven opkomen zonder agressief te worden. Duidelijk je grenzen aan kunnen geven.

Je wilt meer zelfvertrouwen en naar jezelf durven luisteren. Kunnen kiezen voor datgene wat voor jou het beste is, in plaats van constant rekening te houden met alles en iedereen om je heen. Verandering van mindset zou je goed van pas komen.

Je wilt echt kunnen ontspannen. Alles van je af laten glijden wat niet belangrijk is. Een moment voor jezelf waarna je weer helemaal bent opgeladen en vol zit met energie.

Meer positiviteit, ontspanning en zelfvertrouwen met hypnose

Wil je daar niet tig keer per week voor naar de yoga school of mindfulness training? Wil je een snelle, inspirerende en nuchtere oplossing voor waar je tegenaan loopt? Ik bied je deze oplossing met een hypnose traject.

Mijn hypnotherapie is helemaal op jou afgestemd. Ik gebruik letterlijk je eigen positieve woorden. En geloof mij, die heb je! Het is aan mij de taak om die naar boven te halen. Het fijne van hypnose is dat ik het meeste werk doe. Jij hoeft even niks behalve mij te volgen. Echt een 1,5 uurtje voor jezelf!

Na hypnose therapie bij mij voel je je:

Ongelooflijk ontspannen. Waar het bij een normale ontspanningsoefening soms 30 minuten kost om in diepe ontspanning te raken kan dit met hypnose al binnen 5 a 10 minuten. En hypnotherapie staat gelijk aan een paar uur diepe slaap.

Opgeruimd. Je gedachten zijn tot stand gebracht, onnodige gedachten zijn verdwenen en bepaalde zaken die je dwars zaten en hebt aangeven zijn opgeruimd.

Zelfverzekerd. Je bent je meer bewust van je eigen kracht en zelfvertrouwen. Ik zeg altijd ik heb je kwaliteiten eens even flink opgepoetst en de ruimte gegeven.

In balans. Rustiger, onbelangrijke dingen/opmerkingen raken je niet meer zo sterk. Ze komen niet meer zo hard binnen. Je staat positiever in het leven.

Energiek. Doordat je focus veel helderder is en je beter slaapt omdat je gedachten rustiger zijn hou je meer energie over.

De kracht van hypnose

Heb je het gevoel dat je uit je comfortzone moet om iets ‘engs’ als hypnose te proberen? Dat begrijp ik heel goed. Ik heb ook jarenlang weerstand gehad tegen hypnotherapie. Ik heb jarenlang meditatie en andere ontspanningsoefeningen gebruikt om bepaalde blokkades aan te pakken. En begrijp mij niet verkeerd, deze zijn zeer effectief. Ik gebruik ze nog steeds en zeker als onderhoud voor de kleinere blokkades zijn ontspanningsoefeningen zeer helpend. Maar als je al tot hier deze pagina hebt gelezen vermoed ik dat je wat meer hebt dan kleine blokkades en dat je al veel ontspanningsoefeningen hebt geprobeerd. Deze helpen een beetje, maar de angel verdwijnt niet.

Misschien heb je al eens yoga geprobeerd? Ook ontspannend en minder eng, maar het pakt de kern van je problemen niet aan. Je ligt op je matje tijdens de eindontspanning, je af te vragen waarom iedereen slaapt terwijl jij het liefst wilt opstaan en wegrennen. Dus waarom zou je dat nu wel ineens gaan doen? Yoga geeft voor jou niet de diepe ontspanning waarnaar je op zoek bent. Hypnose wel.

Na mijn eerste keer hypnose vroeg ik mezelf vol ongeloof af waarom ik dat niet 10 jaar eerder had gedaan. Het probleem waar ik tegenaan liep werd wel heel snel opgelost op deze manier, ik was vol blijdschap over het gemak en de effectiviteit.

En jij? Blijf jij ook langer met je ongemak rondlopen, omdat hypnose onbekend is en een misschien een soort van ongeloof en angst bij je oproept? Dat zou ik eeuwig jammer vinden. Ik gun het ook jou, die staat van volledige ontspanning, waardoor je moeiteloos meer energie krijgt en in balans komt.

Hypnose traject

Een hypnose traject bestaat uit 3 fasen:

  1. Creëren van rust en ontspanning, al de ruis wegnemen zodat helderheid ontstaat
  2. Daadwerkelijk het probleem aanpakken
  3. Optimaliseren, puntjes op de i zetten

Het hypnotherapie traject bestaat uit 4 sessies van 1,5-2 uur met mij, online of in één van mijn praktijken. Per sessie kunnen we 1 a 2 issues aanpakken, meer weigert je brein te accepteren. Vaak kan het wel met problemen die elkaar overlappen of versterken.

Investering:

Eenmalige sessie: 250 euro*

Vier sessies: 888 euro

* Als je na de eenmalige sessie besluit om verder te werken met mij zal de 250 euro als korting worden verrekend op het totale bedrag van het traject en de resterende 3 sessies.

Nieuwsgierig, maar wil je eerst meer weten en kennismaken? Boek gerust een gratis empowerment sessie direct in mijn agenda!

Ervaringen hypnotherapie: wat zeggen klanten?