Wat doet hypnose met je

Hypnose is liefdevolle ontspanning

Hypnotherapie

Waarom ik zo gelukkig wordt van hypnose? Omdat het zo’n respectvolle en liefdevolle manier is om mensen het beste van zichzelf te laten ervaren. Hun eigenwaarde en zelfvertrouwen te laten opbloeien, de kracht die daarin zit aanboren.
Ik had laatst een jonge vrouw in de praktijk. Zij heeft het niet makkelijk, zware jeugd, moeilijke thuissituatie en meer persoonlijke problemen. Ze komt binnen, geknakt, lusteloos, volledig verkrampt met overal pijn. Wat ze het liefst zou willen? Rust. En dat lukt, namelijk met hypnose.

Hypnose helpt negatieve emoties loslaten

Daar kan ik voor zorgen. Ik zie haar dieper en dieper ontspannen terwijl ze in hypnose gaat. En dan komt het mooiste gedeelte wat mij betreft. Ik kan haar nu kilo’s liefdevolle en respectvolle suggesties aanreiken, zoveel dat ik mezelf een Amerikaan ga voelen! Al die superlatieven, ik denk wel eens is dit niet teveel. Maar ik weet dat als je in hypnose bent je dit heel anders ervaart, je wil daar meer van horen want het voelt zo goed.

Dus ik ga door met vertellen dat ze goed genoeg is, dat ze alle negatieve emoties, mensen en gebeurtenissen kan loslaten. Dat ze kan en mag ontspannen, loslaten, loslaten, loslaten van alles wat ze niet meer nodig heeft. Innerlijk rust, balans, harmonie, zelfvertrouwen ervaren.

De zorgen druipen letterlijk van haar lijf

En ik zie haar ontspannen, ik zie de zorgen bijna letterlijk van haar lijf afdruipen. Zo wonderlijk! En ik voel me geroerd dat ik dit mag doen voor haar. Dat ik haar op deze manier een zetje mag geven. Dat ze mij haar vertrouwen heeft gegeven om dit te doen. Opnieuw ben ik blij dat ik voor het vak hypnotherapeut heb gekozen.

Na de sessie is het een andere vrouw. Ze is opgewekt, heeft geen pijn meer, voelt zich ontspannen en opgewekt. Het grappige is ze heeft zelf nog niet door hoe anders ze oogt, beweegt en praat. Ik wel en ik ben trots op haar en zo blij met mijn hypnose vak!


Heb jij weleens hypnose gehad? Hoe was dat voor jou?


 

Download mijn GRATIS hypnose en laat je verrassen! Een positieve mindset sessie waarna je je als nieuw voelt. Je ontvangt daarbij ook elke nieuwste blog vol tips voor een positieve mindset, ontspanning en empowerment in je mail. Download de hypnose hier!

Vorig bericht
Van Techneut naar Hypnotherapeut: waarom ik hypnose wil geven
Volgend bericht
Hypnose, dat is toch hartstikke eng?!

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK INTERESSANT:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan